SWZ Boso Sneek

Het vlaggenschip van de vereniging speelt al tientallen jaren in de hoogste regionen van het amateurvoetbal, thans in de Hoofdklasse-zondag.

Word nu lid

Sponsormogelijkheden

De vereniging biedt aan sponsoren de mogelijkheid om hun naam, tegen een redelijke vergoeding, bekend te maken bij een breed publiek. Men kan via de navolgende reclame-uitingen sponsor zijn:

Kleding:

  • Shirtsponsor
  • Trainingspakkensponsor
  • Inloopshirtsponsor

Het bedrag dat men voor deze manier van sponsoring betaalt, is afhankelijk van het team of de categorie (senioren, jeugd) die men financieel wil steunen.
Ook het shirt, dat door de kantinemedewerkers wordt gedragen, kan van een reclame-uiting worden voorzien.

Voetbaltassen:
Men kan sponsor worden van de tassen van een team. Deze worden dan voorzien van het logo van het bedrijf.

Reclameborden:
Een reclamebord rondom onze velden is een goede manier om een bedrijf te promoten. We maken daarin onderscheid tussen het hoofdveld en de overige velden. Bij de wedstrijden van het eerste komen elke thuiswedstrijd gemiddeld zo’n 300 toeschouwers. Rondom het hoofdveld is er een prachtige tv zicht-locatie (Omrop Fryslân). Verder zijn andere plaatsen rondom het hoofdveld vanaf de A7 prima te zien. Ook een reclamebord boven de tribune is een plek die vanaf de A7 uitstekend waarneembaar is.

Daarnaast zijn er mogelijkheden langs het fietspad tussen Tinga en Duinterpen en op de ballenvangers aan de Lemmerweg. Ook is het mogelijk om in de kantine een reclamebord te plaatsen.

Wedstrijdsponsor:
De wedstrijden van het 1e elftal worden altijd gesponsord door een wedstrijdsponsor. Deze wordt vermeld in een full colour advertentie in het Sneeker Nieuwsblad, in de programmaboekjes, op de lichtkrant en wordt door de speaker genoemd.

Website:
Het logo van een bedrijf/instelling kan op de site geplaatst worden. Met één druk op de knop komt men dan op de website van het eigen bedrijf/instelling.

Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden bij onze vereniging, stuur een email naar: sponsorcommissie@swzbososneek.nl.